Ciències Naturals

PETITES INVESTIGACIONS AL LABORATORI

A  l'optativa Petites investigacions al laboratori  els alumnes  de 1er ESO hem après moltes coses, com per exemple treballar amb el microscopi, i fer experiments divertits i alhora educatius.

M ‘ha agradat molt, i m’ha sorprès per exemple que en un pot amb cotó fluix i una llavor pot sortir una planta. M’ ha sorprès veure cèl·lules al microscopi i hem après a preparar mostres.

Hem estudiat el tropisme de les plantes amb un experiment i ara sabem que el fototropisme és el moviment cap a la llum i el geotropisme és el moviment de les arrels cap a la terra.

Amb aquesta optativa trobem que ara podem ajudar els nostres companys al laboratori perquè en sabem molt més, tenim més pràctica.

I ens agradaria repetir-la!

I aquí us deixem una mostra de tot el que hem fet a la optativa amb aquest vídeo de «mannequin Challenge»

 

 

ATLANTIS. LA CIÈNCIA DEL MITE

El Departament de Ciències Naturals ha organitzat una conferència adreçada a l'alumnat de 1r de BAT que cursa l'assignatura de Ciències del Món Contemporani. Aquesta conferència ha anat a càrrec del periodista i divulgador científic, Emilio Varela.

El títol d'Atlantis, la ciència del mite ha servit d'excusa per parlar de geografia, història, geologia, vulcanologia, paleontologia i religió.

 L'interès de la conferència i el bon fer del conferenciant han convertit l'activitat en un gran èxit.

Activitats

Disculpeu les molesties, en breu ho solucionarem.

Informacions

Disculpeu les molesties, en breu ho solucionarem.