Curs 2009-10

Què és EducaDuc

EducaDuc és el nom de la revista de l’Institut Duc de Montblanc. S’edita amb continuïtat des de 2004, any en què prengué el relleu d’altres publicacions que havien confegit els alumnes de generacions antigues del centre.

La publicació s’elabora a través de la tasca d’investigació i de redacció que realitzen els alumnes de l’optativa “Revista” (3r d’ESO), sota la direcció de la professora que imparteix aquesta matèria. Les seves pàgines, il·lustrades amb fotografies, inclouen informacions de la vida de l’institut i altres aspectes d’interès per al jovent de Rubí. Són habituals les seccions referents a les activitats de la diada de Sant Jordi i les d’entrevistes a professors o exalumnes del centre.

Una empresa especialitzada s’ha encarregat de l’edició definitiva i la revista s'ha presentat enquadernada, amb paper setinat i format DIN-4, tot combinant el blanc-i-negre de les pàgines interiors amb el color de la portada i la contraportada. Es publiquen dos números cada any. Des del curs 2011-12 no es reparteix un exemplar a cada alumne, sinó que s'enllaça a la pàgina web de l'institut.


 

 

EducaDuc en PDF

 

Gener 2010

Maig 2010

Gener 2011

Febrer 2012