General

XERRADA SOBRE ADOLESCÈNCIA

L'Associació de pares i mares del centre ha organitzat una xerrada sobre adolescència que tindrà lloc el proper dijous, 1 de juny, a la Sala d'Actes del centre i on totes les famílies estan invitades.

 

CLOENDA CURSOS D'ÀRAB

Els tallers d'àrab i cultura marroquina d'aquest curs estan a punt d'acabar i ho volem celebrar amb un acte de cloenda festiu i ple d'activitats.

La festa de final de curs tindrà lloc divendres, 19 de maig, a les 19.30h. Aquesta festa es repetirà dijous, 25 de maig, a la mateixa hora.  

إعلان عن تنظيم حفل نهاية الموسم الدراسي

نعلن نحن أساتذة اللغة العربية والثقافة المغربية بمؤسسة

بإخبار آباء وأولياء التلاميذ والأطر الإدارية والتربوية، أنه تقرر تنظيم حفل نهاية الموسم الدراسي الحالي يوم الجمعة 19 ماي على الساعة 5,30 مساءا، وكذلك يوم الخميس 25 ماي على نفس الساعة.

ويتضمن برنامج الحفل السنوي مجموعة من الفقرات المتنوعة، لذا فحضوركم ضروري لتشجيع أطر وتلاميذ المؤسسة.

  والسلام.

 

 

 

TROBADA DE MEDIACIÓ

L'alumnat del taller de mediació del centre i els alumnes del crèdit de mediació de L'Estatut han compartit una jornada d'intercanvi dinamitzat per l'Associació de Teatre La Xixa que els ha fet passar unes hores molt divertides amb jocs i activitats relacionades amb la temàtica i l'àmbit de reflexió de la mediació.

L'activitat s'ha dut a terme a l'aire lliure, al bosc de Ca n'Oriol, on el bon temps i les ganes de passar-s'ho bé han fet de la jornada tot un èxit i amb ganes de repetir.

 

SANT JORDI AL DUC

 

La diada de Sant Jordi és una festa que cada any celebrem al centre, fem un concurs literari a imatge dels Jocs Florals, i la Sala d'Actes s'omple de música, poemes i roses.

Llegeix més: SANT JORDI AL DUC